Nieuwsartikel

Woont u binnenkort in Kortessem?

Cortise in Kortessem

In het schilderachtige Kortessem, een groene gemeente in Haspengouw, bouwen we volop aan Cortise. Deze moderne residentie biedt plaats aan 14 villamenten. Nog 5 zijn er te koop. Wij vatten graag samen waarom dit het overwegen meer dan waard is.

Wanneer u vertrouwt op GLAUDIS, vertrouwt u op buitengewone kwaliteitsnormen die het draaiboek vormen voor elk van onze woonprojecten. Een zekerheid op woonbeleving, kwaliteit, energiezuinigheid, maatwerk en waardegarantie.

Ook voor de villamenten van Cortise in Kortessem hanteren we deze strenge checklist. U geniet o.a. van natuurlijk licht, modern comfort en ruime woonoppervlaktes tot 174m². Cortise combineert een familiale sfeer met absolute privacy. Een stijlvolle, moderne look maakt het plaatje compleet.

1. Op wandelafstand van het centrum

Kortessem heeft een rijke geschiedenis en dat ziet u in het vele erfgoed. Kastelen, holle wegen, vierkantshoeves en kerken sieren het landschap. Deze bruisende gemeente heeft bovendien een centrale ligging en grenst aan Hasselt en Tongeren. Andere buurgemeenten zijn Hoeselt, Borgloon, Diepenbeek en Wellen. Op minder dan 30 minuten rijden vindt u bovendien Sint-Truiden en Maastricht. Via Diepenbeek rijdt u de E313 op. Zo heeft u vlot toegang tot het hele land.

Liggingsplan van Cortise

2. Tijdloze en duurzame architectuur

De tijdloze, duurzame en kenmerkende architectuur van Cortise vindt u terug zowel aan de binnen- als buitenzijde. Voor de afwerking op maat kiezen we steeds kwalitatieve en moderne materialen. Geniet van full-service en laat u inspireren door de ontwerpen op maat van ons interieurteam. Ontdek hier de look & feel van onze laatste realisaties.

3. Ruimte, comfort en rust

Cortise combineert een hoog wooncomfort met privacy en een groene omgeving. Aangename leefruimtes met veel daglicht zijn gekoppeld aan ruime terrassen en privé-tuinen. Een uitnodigende familiale sfeer aan de nodige rust. En een uitstekende kwaliteit aan een woonbeleving om U tegen te zeggen.

4. Toegang & parkeren

Elk villament van Cortise in Kortessem beschikt over een parkeerplaats en een bergruimte in de ondergrondse garage. Bezoekers kunnen hun voertuig parkeren op het terrein. Uw fiets kunt u veilig stallen in de gemeenschappelijke fietsenberging. De toegang tot de residentie wordt beveiligd met een automatische badgecontrole. Via de parlofoon verwelkomt u bezoekers vanuit uw woonkamer.

5. Slimme technologie

De villamenten in Cortise zijn tenslotte uitgerust met een slim domotica-systeem waarmee u de hele woning aanstuurt. Zowel van op het centrale scherm als via uw smartphone kunt u uw villament volledig aan uw noden aanpassen. Zo optimaliseert u het energiebeheer, regelt u de verlichting en beheert u de toegang tot uw appartement.

OVERZICHT

Gelijkvloers

Te koop: villament 0.2 I villament 0.3

Verdieping 1

Te koop: villament 1.1 I villament 1.2

Verdieping 2

Te koop: villament 2.1

>> Klaar om Cortise te bewonderen? Neem dan een kijk op de website www.cortise.be en boek een vrijblijvende afspraak.

white next arrow indicator
Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u niets missen? Schrijf u vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen, lanceringen en nieuwigheden over onze nieuwbouwprojecten.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.