Glaudis kijkappartement, details van de zithoek met ingebouwde open haard

Onze vijf pijlers
voor kwalitatief wonen

Glaudis’ kwaliteitsnormen zijn uniek en vormen het draaiboek voor ieder nieuw project. Onze strenge checklist is uw garantie op een villament waar we allen trots op zijn.

Glaudis kijkappartement, maatwerk keuken met hoogwaardige toestellen en afwerking

Buitengewone
woonbeleving

Kwaliteit start bij het ontwerp, waarbij een optimale woonbeleving centraal staat.Compromisloos, zoals het hoort en de perfecte synergie tussen ruimtegevoel, lichtinval,comfort en privacy. Een doorgedreven oefening die elke woning bijzonder maakt.

Kwaliteit maakt
het verschil

Zowel in ruwbouw, binnen- als buitenafwerking werken we uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen. Al onze keuzes zijn gebaseerd op een bijzondere aandacht voor akoestiek, esthetiek en detail. Uw garantie voor een uitzonderlijke kwaliteitsstandaard in materiaalgebruik, techniek, architectuur en wooncomfort.

Energiezuinig wonen

We hanteren strenge normen om warmte, ventilatie en koeling energie-efficiënt te verzekeren. Ook hier vormen de kwaliteit van de gebouwen en slimme, technische installaties de basis om uw energierekening tot een minimum te herleiden. De daken van onze projecten worden volledig gedekt door zonnepanelen, die elke woning apart voorzien van hernieuwbare energie. Aanvullend kan u een weloverwogen keuze maken voor een warmtepomp, een laadpaal of een thuisbaterij.

Elk interieur
op maat

Geniet van full-service en laat u inspireren door onze ontwerpen en realisaties. Opleveren "klaar voor verhuis" is voor vele klanten de ideale "one-stop-interieuroplossing". U kan vanaf ontwerp tot oplevering rekenen op het advies en de ondersteuning van ons gedreven team van ervaren interieur-architecten.

Waardegarantie

Bij ons koopt u vastgoed met waarde dankzij het onderscheidend karakter van ieder project en de juiste kwaliteit/prijs verhouding. Uitgelezen locaties, tijdloze en duurzame architectuur, kleinschalig, stijlvol, kwalitatief, persoonlijk en kenmerkend. Een bewuste keuze van iedere klant op zoek naar echte waarde.Dit verzekert u de juiste investering voor huidige en toekomstige generaties.

Ontdek ons
kijk-villament

Wilt u persoonlijk kennismaken met de buitengewone Glaudis-kwaliteit? Bezoek dan vrijblijvend onze kijk-villamenten in Lummen of Hoeselt.
Stap binnen in een oase van luxe en rust.