Nieuwsartikel

UPDATE: laatste villamenten in Kortessem & Hoeselt

2 woonbelevingsprojecten in het groene Haspengouw

Cortise in Kortessem en Chatou in Hoeselt zijn 2 woonbelevingsprojecten in het groene Haspengouw. In deze moderne residenties ontdekt u buitengewone villamenten. De laatste villamenten zijn nu te koop.

 

Met GLAUDIS beleeft u een uitzonderlijke woonkwaliteit. In onze projecten zijn locatie, inplanting, groen, licht & ruimte de belangrijkste troeven. De 5 GLAUDIS kwaliteitsnormen zijn uniek en vormen het draaiboek voor ieder project. Onze strenge checklist is uw garantie op een villament waar we allen trots op zijn.

 

Laatste villament bij Chatou

Chatou staat voor een verfijnde woonbeleving op een unieke locatie in Hoeselt. Met 5 moderne villamenten - ongeëvenaard in klasse, comfort en privacy – is Chatou kleinschalig, maar verfijnd wonen. Interesse om in het bruisende Hoeselt te wonen? Ontdek het laatste villament dat te koopstaat.

 

5 villamenten bij Cortise

Cortise ligt in het schilderachtige Kortessem. De 14 villamenten combineren een hoog wooncomfort met een groene omgeving. We koppelen aangename leefruimtes met veel daglicht aan ruime terrassen. Een uitnodigende familiale sfeer aan de nodige rust. En een uitstekende kwaliteit aan een woonbeleving om U tegen te zeggen. Ontdek het aanbod hier.

 

white next arrow indicator
Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u niets missen? Schrijf u vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen, lanceringen en nieuwigheden over onze nieuwbouwprojecten.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.