Nieuwsartikel

Buitengewone villamenten in Lanaken

16 buitengewone villamenten in balans met hun unieke parkomgeving

Welkom in het groene hartje van Lanaken centrum. Langs de Koning Albertlaan vonden we de droomlocatie voor Villadour.

Dit nieuwe GLAUDIS-project bestaat uit 16 buitengewone villamenten in balans met hun unieke parkomgeving. Het uitgestrekte domein van Villadour ademt meer dan 6.000 m2 rust en klasse. In de directe buurt van de historische waterburcht Pietersheim en op wandelafstand van het centrum. Villadour combineert kwaliteit, duurzaamheid, rust, privacy, groen en open ruimte. Met wandelpaden, zithoekjes en wadi’s geniet u maximaal van de eigen tuinomgeving. Ontdek zelf het verschil op www.villadour.be.

Een stap verder in ruimte, privacy en woonbeleving

Met de 16 buitengewone villamenten van Villadour gaan we een stap verder in ruimte, privacy en woonbeleving. Een mix van hedendaagse, krachtige en tijdloze architectuur. Villadour wordt verdeeld over twee traphallen (A en B) en 3 bouwlagen. Waar u zich ook bevindt, elke tuin en elk terras heeft een eigen uitzicht op de tuin en het groenscherm van bestaande bomen.

147 tot 212 m²

Door de bijzondere vormgeving staat elk villament op zich en is rust en privacy een garantie. Met oppervlaktes van 147 tot 212 m² is elk villament buitengewoon ruim. Plafondhoge ramen, grote leefruimtes en echte leefterrassen vormen het hoogwaardig karakter van Villadour. De privacy van elke bewoner is gegarandeerd, zowel binnen als buiten, samen met een bijzondere woonbeleving en comfort.

Bijzondere buitenruimtes

Bij het oprijden van het parkeerdomein vinden uw gasten ruime parkeerplaatsen en een fietsenstalling. Van hieruit slingeren wandelpaden naar de gemeenschappelijke en private tuinen. Het belevingsplein met zitbank zorgt dan weer voor een ontspanningsplek voor elke bewoner, familie en vrienden. Een gelegenheid voor een spelletje jeu de boules of een aperitief samen in de tuin.

Interesse? Ontdek zelf het verschil op www.villadour.be

white next arrow indicator
Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u niets missen? Schrijf u vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen, lanceringen en nieuwigheden over onze nieuwbouwprojecten.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.