Nieuwsartikel

Buitengewoon kwalitatief wonen in Schulen

Met De Magdelein brengen we een stukje verleden terug tot leven brengen

Het Oude Gemeentehuis van Schulen vormt samen met de site van de voormalige bakkerij het decor van dit verhaal.

Met De Magdelein brengen we een stukje verleden terug tot leven en geven we het centrum van Schulen een nieuw gezicht geven. De Magdelein situeert zich op een unieke, groene en stille locatie. In dit buitengewoon belevingsproject combineren we het charmante landschap en de klassieke gevel van het Oude Gemeentehuis met de duurzame en moderne architectuur van GLAUDIS.

22 buitengewone villamenten

Met slechts 22 villamenten (+2 in het Oude Gemeentehuis) op een domein van bijna 1ha wordt de ruimte van De Magdelein in Schulen optimaal verdeeld over 2 gebouwen. Na een lang creatief en conceptueel proces kozen we voor een ontwerp met veel groen dat absolute rust en privacy accentueert.

Absolute rust en privacy

Met oppervlaktes van 128 tot 199 m2 is elk villament meer dan ruim. Plafondhoge ramen, zeer grote leefruimtes en echte leefterrassen, in relatie met de grote tuin, vormen het hoogwaardig karakter van De Magdelein. De rust en privacy van elke bewoner is gegarandeerd, zowel binnen als buiten, samen met een bijzondere woonbeleving en comfort.

Hoge belevingswaarde

Elk buitengewoon villament heeft een slim ontwerp met een hoge belevingswaarde. Zo geniet u thuis van een maximale lichtinval, privacy en een verhoogd akoestisch en thermisch comfort. Met GLAUDIS kiest u voor buitengewoon kwalitatief wonen. Elk villament beantwoordt aan de GLAUDIS-norm, uniek in het woonlandschap. Daarbij overstijgt elke ruimte het functionele. We combineren open ruimtes en grote terrassen met een buitengewone afwerking op maat.

Vandaag zijn er nog 7 villamenten te koop. Interesse? Ontdek zelf het verschil op >>www.demagdelein.be

white next arrow indicator
Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u niets missen? Schrijf u vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen, lanceringen en nieuwigheden over onze nieuwbouwprojecten.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.