Overlegmoment over inplanting nieuwbouwproject
Aventus

Complete ontzorging door de samenwerking van GLAUDIS met Aventus

Het proces van verkoop van uw woning en de aankoop van een nieuwbouwwoning is geen evidentie, zowel de financiële opvolging, als de praktische. Aan de huidige rentevoeten wordt een overbruggingskrediet dan ook direct een stuk duurder, zodat 2x verhuizen misschien wel opweegt tegen de hogere financiële kost.

Bovendien wenst u bij GLAUDIS te kopen en ziet u een tussenstap in een huurappartement of huurwoning niet zitten. Waarom dan niet 2 jaar huren in een GLAUDIS-villament? We beschikken regelmatig over villamenten die we voor een periode van 2 jaar verhuren. Inmiddels hebben verschillende klanten deze optie al gekozen en de troeven hiervan ontdekt. Comfortabel, luxueus en rustig wonen in een GLAUDIS-thuis in afwachting van uw nieuwbouwvillament.

U leert de werking en de vele details van een GLAUDIS-villament kennen en kan zich hierdoor al veel beter uw nieuwe woonst voorstellen en de inrichtingskeuzes maken.

white next arrow indicator
Contact opnemen

"

In afwachting van de oplevering van ons villament huren we er momenteel al eentje. Een tussenoplossing die GLAUDIS spontaan aanbood. Zo voelen we al hoe het is om in een villament te wonen. We weten nu ook nog beter wat we belangrijk vinden in onze uiteindelijke thuis.

Bewoners Caraat - Meldert

Wenst u deze stap te zetten, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Zonder zorgen verkopen met Aventus

Wilt u uw woning verkopen vooraleer u een villament koopt? Ook daar kunnen we mee helpen. Kijk wat Aventus voor u kan betekenen.

www.aventus.be