Buitengewoon

kwalitatief wonen

 

Beleef met Glaudis een uitzonderlijke woonkwaliteit. In onze projecten zijn locatie, inplanting, groen, licht & ruimte de belangrijkste troeven.

 

Glaudis’ kwaliteitsnormen zijn uniek en vormen het draaiboek voor ieder nieuw project. Onze strenge checklist is uw garantie op een appartement waar we allen trots op zijn.

 

 

Ons team

Glaudis bestaat uit een gedreven team van professionals verbonden door één passie: uw ideale thuis creëren.

 

Vanaf ontwerp tot realisatie vormen de juiste beleving van de ruimte, oog voor kwaliteit, detail en esthetiek de rode draad.

 

Vanaf de eerste dag na uw aankoop mag u dan ook rekenen op een stapsgewijze begeleiding door onze interieurachitect, zodat bij oplevering alles naar wens is.

 

 

 

Unieke kwaliteitsnorm

Onze projecten moeten voldoen aan een unieke kwaliteitsnorm. Ieder appartement (of beter: villament) staat op zich en biedt u de nodige ruimte. We koesteren uw rust en privacy.

 

Voor de buiten- en binnenafwerking van uw woonruimte worden alle materialen met zorg geselecteerd. We kijken voortdurend uit naar verbetering en vernieuwing om uw comfort, gebruiksgemak en woonkwaliteit te garanderen.

 

 

 

Waarborg / prijs / kwaliteit

We verkopen onder het stelsel van nieuwbouw en leveren een 100% bankgarantie af bij aankoop.

 

Een Glaudis-project garandeert u bovendien een correcte prijs-kwaliteitverhouding, zodat uw investering meer dan de moeite waard is en blijft.