OPUS Park.
Uitmuntend
Herk-de-Stad.

white next arrow indicator
Scroll verder

Onze villamenten

OPUSPark bestaat uit 34 unieke villamenten en 2 kantoren. Daarin vindt u het plezier van centraal wonen en de privacy van een villa terug. OPUSPark is ruim wonen in een kleinschalige gemeenschap. Door het verhoogde akoestische comfort, geniet u thuis optimaal van uw rust.

Wonen in OPUSPark is wonen in een heerlijke groene omgeving. De strak ontworpen tuin is een prachtig park waarin het aangenaam vertoeven is. Op het terrein zorgen wandelpaden en een vijverpartij voor een echte oase van rust. Oude en nieuwe bomen scheppen een bijzondere sfeer en brengen verkoeling in de zomer.

Het aansluitende domein Olmenhof-Harlaz versterkt dit gevoel. Het groen is complementair met OPUSPark en zorgt voor een unieke sfeer. Zo geniet u vanuit uw villament volop van de natuurlijke omgeving.

De kantoorruimtes passen helemaal binnen dit plaatje. Dankzij de stijlvolle façade en de centrale ligging in het groen, is OPUSPark de perfecte locatie voor uw kantoor of praktijk.

Prachtige parktuin met vijver en petanquebaan

Zeer ruime terrassen, grotendeels inpandig

Slim ontwerp zorgt voor maximale lichtinval & privacy

Ondergrondse parking voor bewoners en bovengrondse parking voor bezoekers

Hoge afwerkingsgraad

Ligging: Sint-Truidersteenweg, 340 Herk-de-Stad
Bouwjaar: 2021 - 2023
Aanbod: 34 villamenten & 2 kantoren
Oppervlaktes: 150 m2 - 320 m2

Een buitengewoon project van Glaudis

Van straf ontwerp tot piekfijne realisatie: ons gedreven team van professionals helpt jouw woondromen vervullen. De unieke mix van locatie, inplanting, groen, licht & ruimte maakt van elk GLAUDIS-villament een bijzondere woonbeleving.

Wilt u persoonlijk kennismaken met de buitengewone GLAUDIS-kwaliteit? Bezoek dan één van onze kijk-villamenten in Lummen of Hoeselt. We laten u graag proeven van de hemelse oase van luxe en rust.

Buitengewoon overtuigd? Contacteer ons dan voor een kennismaking.