Glaudis kijkappartement, details van de zithoek met ingebouwde open haard

Onze vier pijlers
voor kwalitatief wonen

Glaudis’ kwaliteitsnormen zijn uniek en vormen het draaiboek voor ieder nieuw project. Onze strenge checklist is uw garantie op een appartement waar we allen trots op zijn.

Glaudis kijkappartement, maatwerk keuken met hoogwaardige toestellen en afwerking

Buitengewone
woonbeleving

Kwaliteit start bij het ontwerp, waarbij een optimale woonbeleving centraal staat.Compromisloos, zoals het hoort en de perfecte synergie tussen ruimtegevoel, lichtinval,comfort en privacy.Een doorgedreven oefening die elke woning bijzonder maakt.

Kwaliteit maakt
het verschil

Zowel in ruwbouw, binnen- als buitenafwerking werken we uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen. Al onze keuzes zijn gebaseerd op een bijzondere aandacht voor akoestiek, esthetiek en detail. Uw garantie voor een uitzonderlijke kwaliteitsstandaard in materiaalgebruik, techniek, architectuur en wooncomfort.

Energiezuinig bouwen

Elk interieur
op maat

Waardegarantie

Bij ons koopt u vastgoed met waarde dankzij het onderscheidend karakter van ieder project en de juiste kwaliteit/prijs verhouding. Uitgelezen locaties, tijdloze en duurzame architectuur, kleinschalig, stijlvol, kwalitatief, persoonlijk en kenmerkend. Een bewuste keuze van iedere klant op zoek naar echte waarde.Dit verzekert u de juiste investering voor huidige en toekomstige generaties.

Ontdek ons
kijkappartement

Wilt u persoonlijk kennismaken met de buitengewone Glaudis-kwaliteit? Bezoek dan vrijblijvend onze kijkappartementen in Lummen of Hoeselt.
Stap binnen in een oase van luxe en rust.