Dellano.
Bolderbergse
Grand Cru.

white next arrow indicator
Scroll verder

Onze villamenten

Zeven prestigieuze villamenten, die het wooncomfort, de ruimte en de privacy van een villa combineren met stedelijke kenmerken en een moderne architectuur, vormen het hart van Dellano

Het resultaat zijn ontkoppelde woningen met grote leefruimtes en veel daglicht. Knappe panden met een eigen uitzicht en een unieke beleving in een groen kader. De aangelegde tuinen hebben een strak en tijdloos design en zijn in perfecte harmonie met de omgeving.

We gaan steeds verder voor u en begeleiden graag uw volledige inrichting tot instapklaar. Benieuwd wat het resultaat is? Scroll naar beneden en stap binnen in de wereld van GLAUDIS.

Grote terrassen

Volledig omheind en beveiligd geheel

Gemeenschappelijke tuin met parkzone

Mooie privé-tuinen volledig aangelegd

Eigentijdse architectuur en vormgeving

Grote raampartijen, veel licht

Hoog afwerkingsniveau

Ligging: Galgenheide, Bolderberg
Bouwjaar: 2021 - 2022
Aanbod: 7 villamenten en 2 kantoorruimtes
Oppervlaktes: 143m2 tot 346m2

Een buitengewoon project van Glaudis

Van straf ontwerp tot piekfijne realisatie: ons gedreven team van professionals helpt jouw woondromen vervullen. De unieke mix van locatie, inplanting, groen, licht & ruimte maakt van elk GLAUDIS-villament een bijzondere woonbeleving.

Wilt u persoonlijk kennismaken met de buitengewone GLAUDIS-kwaliteit? Bezoek dan één van onze kijk-villamenten in Lummen of Hoeselt. We laten u graag proeven van de hemelse oase van luxe en rust.

Buitengewoon overtuigd? Contacteer ons dan voor een kennismaking.