De Hemelijn.
Buitengewoon
mooi Hoeselt.

white next arrow indicator
Scroll verder

Onze villamenten

Met De Hemelijn tillen we residentieel wonen naar een uitmuntend niveau. Een domein met 17 prestigieuze villamenten dat traditie ademt. Op deze centrale locatie worden klasse, comfort en privacy verenigd in een modern en statig geheel.

Een 'urban villa' die aangename en ruime leefruimtes met veel daglicht combineert met grote terrassen. Omrand door een royale tuin bestaande uit oudere bomen en nieuwe groene rustplekjes, een centraal wandelpad met laanbomen en met een directe verbinding naar de achtergelegen boomgaarden.

Dichter bij de hemel, op één van de hoogste punten van Hoeselt; achter de Mariagrot en met open zicht op de hemel(l)ijn. Onmiskenbaar uniek en met de uitzonderlijke woonbeleving die u van Glaudis mag verwachten.

Welkom in De Hemelijn. Buitengewoon kwalitatief wonen op misschien wel het bijzonderste plekje van Hoeselt.

Ruime terrassen en tuinen

Prachtige gemeenschappelijke, oude tuin die een hedendaagse make-over kreeg

Strakke, tijdloze architectuur, perfect in harmonie met de omgeving

Maximale lichtinval

Verhoogd akoestisch en thermisch comfort

Privacy gegarandeerd

Ligging: Hoogstraat, 3730 Hoeselt
Bouwjaar: 2021 - 2023
Aanbod: 17 villamenten
Oppervlaktes: 142 m2 - 252 m2

Een buitengewoon project van Glaudis

Van straf ontwerp tot piekfijne realisatie: ons gedreven team van professionals helpt jouw woondromen vervullen. De unieke mix van locatie, inplanting, groen, licht & ruimte maakt van elk GLAUDIS-villament een bijzondere woonbeleving.

Wilt u persoonlijk kennismaken met de buitengewone GLAUDIS-kwaliteit? Bezoek dan één van onze kijk-villamenten in Lummen of Hoeselt. We laten u graag proeven van de hemelse oase van luxe en rust.

Buitengewoon overtuigd? Contacteer ons dan voor een kennismaking.