Caraat.
Buitengewoon rustig Meldert.

white next arrow indicator
Scroll verder

Onze villamenten

In het zacht glooiende landschap aan de Zwarte Vallei in Meldert ontdekt u Caraat. De ligging op de grens van het bronsgroene Limburg en de zonnige Kempen is uitstekend. Tegelijk genieten de bewoners volop van rust en natuur.

Met 14 buitengewone villamenten realiseerden we hier een duurzame en tijdloze architecturale parel. De GLAUDIS-kwaliteit garandeert woonbeleving en -comfort voor huidige en toekomstige generaties.

De mix van locatie, inplanting, groen, licht, ruimte & afwerking maakt van elk GLAUDIS-villament een bijzondere woonbeleving. Ook Caraat blinkt hier in uit. Elk villament beantwoordt aan de strenge GLAUDIS-normen en vormt een parel in het woonlandschap.

Het slimme ontwerp van Caraat, inclusief ruime terrassen en privé-tuinen, zorgt voor een maximale privacy met veel lichtinval. Elk villament is volledig ontkoppeld en verzekert een absoluut wooncomfort zodat u in alle rust van uw thuis geniet.

Ruime zonterrassen en privé-tuinen

Absolute privacy, binnen en buiten

Gemeenschappelijk park met petanquebaan

Groene omranding met aparte toegang voor fietsers

Ondergrondse parkeerplaatsen met bergruimtes

Grote raampartijen voor maximale lichtinval

Afwerkingsniveau tot in detail

Tijdloze architectuur en vormgeving

Ligging: Heesstraat, 3560 Meldert
Bouwjaar: 2020 — 2022
Aanbod: 14 villamenten
Oppervlaktes: 137 m2 tot 224 m2

Een buitengewoon project van Glaudis

Van straf ontwerp tot piekfijne realisatie: ons gedreven team van professionals helpt jouw woondromen vervullen. De unieke mix van locatie, inplanting, groen, licht & ruimte maakt van elk GLAUDIS-villament een bijzondere woonbeleving.

Wilt u persoonlijk kennismaken met de buitengewone GLAUDIS-kwaliteit? Bezoek dan één van onze kijk-villamenten in Lummen of Hoeselt. We laten u graag proeven van de hemelse oase van luxe en rust.

Buitengewoon overtuigd? Contacteer ons dan voor een kennismaking.