Nieuwsartikel

Terugblik op 2023

We blikken terug op 2023, een jaar vol mijlpalen, innovatie en gezelligheid. En kijken ook al vooruit naar 2024.

Een terugblik op 2023: een jaar vol mijlpalen en innovatie

Nu het jaar 2023 al enkele weken gepasseerd is, blikken we graag terug op de highlights van GLAUDIS in 2023. Het was een jaar vol belangrijke mijlpalen, vernieuwende initiatieven en gezellige events. Maar ook in 2024 hebben we weer heel wat moois in petto. We zetten het voor u graag allemaal op een rij in dit nieuwsartikel.

We begonnen het jaar met de lancering van Villadour. In het groene Lanaken presenteerden we 16 buitengewone villamenten perfect in balans met de natuur. Een echte smaakmaker die perfect de GLAUDIS-visie uitdraagt. Niet veel later mochten we ook Miel's bekendmaken. Een stijlvolle en kleinschalige woondroom in Herk-de-Stad. Op de valreep voegden we Halure nog toe aan dit lijstje. 15 buitengewone villamenten in het smaakvolle Hasselt verborgen achter het groen en met zicht op een uitgestrekt landschap met eigen boomgaard.

We organiseerden gezellige lanceringsevents en openwerfdagen. Onder andere bij De Magdelein mochten we heel wat kijklustigen ontvangen. Bij Cortise in Kortessem en Chatou in Hoeselt zijn ondertussen de laatste villamenten te koop.

Bovendien focusten we in 2023 - nog meer dan voorheen - op een full-service voor de inrichting van uw villament. Onze interieurarchitecten ontwerpen elk meubel op maat van de woonruimte en naar uw smaak: van keuken tot badkamer van dressing tot wandmeubel. We verzamelden een ruim portfolio met tal van voorbeelden en creëerden hiermee een handige en stijlvolle GLAUDIS-interieurgids, met tips en tricks voor de juiste interieurkeuze.

Een overzicht van onze projecten te koop:

-Villadour: nog 8 villamenten te koop - 6% btw

-Miel's: nog 5 villamenten te koop

-Halure: verkoop start weldra op

-De Magdelein: nog 4 villamenten te koop - 6% btw

-Cortise: nog 5 villamenten te koop

-Chatou: nog 1 villament te koop - 6% btw

Omdat een beeld meer zegt dan woorden, vatten we 2023 graag samen met deze korte video.

Vooruitblikken naar 2024

Het nieuwe jaar betekent voor GLAUDIS ook heel wat nieuws. Vanaf februari ontvangen we u bijvoorbeeld graag in ons gloednieuwe kantoor in OPUS PARK (waar VRT NWS een mooie reportage over maakte). Hier zetten we de standaard voor de gevels, de tuinen en de binnenafwerking van toekomstige nieuwbouwprojecten. Met De Notaer, De Burgh en Casise staan er tenslotte nog heel wat buitengewone projecten op de planning in 2024.

We wensen u 366 buitengewone dagen in 2024. Spring gerust binnen voor een koffie in ons nieuw kantoor en ontdek zelf het verschil.

white next arrow indicator
Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte

Wilt u niets missen? Schrijf u vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen, lanceringen en nieuwigheden over onze nieuwbouwprojecten.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.